...

Ç.Ü. İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfı Genel Muafiyet Sınavı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ HAZIRLIK SINIFI GENEL MUAFİYET SINAVI

ÇEVRİMİÇİ SINAV UYGULAMA ESASLARI

1.       Sınavın yapılacağı elektronik ortama girebilmek için, internet bağlantısı olan dizüstü veya masaüstü bilgisayar, veya mobil cihaza ihtiyacınız olacaktır. (Uyarı: Mobil cihaz kullanmanız tavsiye edilmez.)

2.       Elektronik ortamda yapılacak sınava giriş için gereken (güncellemeleri yapılmış) bilgisayar, internet vb. alt yapıyı sağlamak ve elektrik kesintisine karşı önlemini almak öğrencinin kendi sorumluluğundadır.

3.       https://login.cu.edu.tr adresini kullanarak öğrenci numaranız ve şifrenizle Ç.Ü. Bilgi Sistemine (ÇÜBİS) geçiş yaptıktan sonra, yönlendirme linki ile sınav sayfasına giriş yapabilirsiniz. Sınava girişle ilgili diğer açıklamalar (sınava giriş linki vb.) için ÇÜBİS’te yapılacak duyuruları takip ediniz.

4.       Sınavların başlangıç saatlerinden 15 dakika önce sınava giriş için tüm hazırlığınızı tamamlamış olmanız tavsiye edilir. Bu yöndeki sorumluluk öğrenciye aittir.

5.       Ekranda gördüğünüz soruyu veya soruları cevaplandırarak ya da boş bırakarak bir sonraki sayfaya ilerleyebilirsiniz. Ancak sayfalar arasında geri gitme imkânı yoktur.İşaretleme yapmadan geçtiğiniz soru boş bırakılmış olarak kabul edilecektir.